Klinikken

Der er så dejligt på landet


Vi bor på en gård i landsbyen Hjorthede, tæt på Bjerringbro. Ca halvdelen af stuehuset er indrettet til en super moderne klinik, hvor vi arbejder i 4 forskellige behandler-rum, som er udrustede med det nyeste og mest avancerede udstyr indenfor behandling, og topmoderne elektriske brikse.

Vi synes der er meget fredeligt i Hjorthede. Ikke meget trafiklarm, og man hører meget sjældent udrykningskørtetøjer, høj musik eller andet forstyrrende - og så har vi 1.200m2 gratis parkering! Vi har aldrig hørt om nogen, der ikke kunne finde en plads :-)

Sådan ser her ud


Vi har leget lidt med panorama billeder. Ja, man kan jo ikke være god til alt :-)

Løst & Fast


CORONA forholdsregler i klinikken

Vi beder meget kraftigt om, at man ikke kommer i klinikken, hvis man føler sig syg.
Der står håndsprit overalt, brug det endelig!

Hvis du gerne vil have et mundbind på under behandlingen, så har vi altid masser på lager. For at der ikke skal være for mange mennesker for tæt på hinanden, har vi indrettet to rum, hvor man kan vente. Men vi laver også ekstra pauser til grundig afspritning af overflader, og så vi undgår at der er for mange tilstede.


Betaling for behandling

Vi foretrækker betaling efter hver behandling. Alternativt er vi nødt til at bruge en masse tid på at følge op på det, og det har vi ikke rigtigt tid til. Vores kalender er meget fyldt op, og tiden går med det vi er bedst til, og som vi holder mest af; at hjælpe så mange som muligt med deres problemer :-)

Du kan betale med - kontanter, Dankort, VISA, MASTERCARD (og en masse andre kort), og med MobilePay.


Kontakt os